Handlekurv
0 varer i handlevognen totalt: 0,00
Det er ingen produkt i din handlevogn

Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser og handelsinformasjon hos bunadsbutikken.no:Velkommen:

Vi ønsker deg velkommen som kunde hos bunadsbutikken.no. Vi har prøvd å gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd på alle måter. Vi jobber hardt med å videreutvikle siden og gjøre stadig flere produkter tilgjengelig for dere. Takk for den gode responsen på vår nettbutikk!

Generelt:

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer og tjenester (produkter) fra bunadsbutikken.no til forbrukere. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Salgsbetingelsene og annen informasjon på bunadsbutikken.no er bare tilgjengelig på norsk. Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Der det i disse salgsbetingelsene stilles krav til skriftlighet, er dette oppfylt ved bruk av e-post eller tekstmelding til mobiltelefon (SMS).

Definisjon av parter:

Selger er: bunadsbutikken.no.   Adresse:  c/o Bunadspesialisten AS, Skateflukaia, 6002 Ålesund, E-post: support@bunadsbutikken.no , Tlf: +4770132590, Ansvarlig selskap er;: Bunadspesialisten AS,  Orgnr: 990 017 042 MVA, og blir i det følgende benevnt vi, oss eller .bunadsbutikken.no

Kjøper er: Den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt du, deg, din eller de.

Bestillings- og avtaleprosess:

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server (datamaskin). Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett.

Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen.

Opplysninger gitt i nettbutikken:

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Vi reserverer oss for skrivefeil og eventuelle prisforandringer Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

Priser

Alle priser er inkludert merverdiavgift, men eksklusiv frakt. Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt som ikke skyldes feil får ikke tilbakevirkende kraft.

Betaling

Du kan velge mellom flere betalingsmåter hos oss.

LeveringVarene vil normalt bli pakket og sendt 1-3 virkedager etter bestilling.  For noen produkter kan fremhenting og pakking ta noe lenger tid.  Vi benytter Posten som vår brev- og pakkedistributør, og benytter enten brev eller Servicepakke.
Normalt vil forsendelsestiden ta 1-5 dager, noe lenger ved spesielle høytider.  Ta derfor høyde for inntil 10 arbeidsdager fra en bestilling til varen er hos deg.
Hentes ikke pakken innen hentefristen slik at pakken blir returnert, vil kunden faktureres for retur med kr. 250,- inkl. mva. for av porto, administrasjon og forsendelsesutgifter.


Undersøkelse av produktene


Etter at du har mottatt produktene, bør du, så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler.


Reklamasjon/Garanti


Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven. Hvis du angrer et kjøp fra bunadsbutikken.no, og ønsker å returnere varene, kan du gjøre det forutsatt at de er sendt tilbake innen 14 dager etter kjøpet, og i originalemballasjen, at de er ubrukt og ikke er skadet på noen måte. Dersom du benytter deg av angreretten, blir du kun belastet med kostnadene ved å sende varen i retur, jf angrerettloven §15.

Ta kontakt med oss så snart som mulig ved hjelp av kontaktinformasjonsskjema på nettstedet. Vær oppmerksom på at du (kunden) må dekke kostnadene av porto for å sende den riktige størrelsen /produktet ved feilkjøp. Denne må betales for før produktet er postet. Varer som returneres på grunn av en feil fra vår side, vil også porto erstattes av oss.

VIKTIG: Eventuelle returer må ikke sendes til oss i oppkrav! Ekstra kostnader dette påfører oss vil bli belastet deg, og i verstefall så vil ikke pakken bli hentet hos vårt postkontor noe som betyr at pakken går i retur og dette vil gi deg ekstra kostnader. Ta kontakt med oss og gjør avtale før du returnerer varer.


Returadresse:


Bunadspesialisten AS, Skateflukaia, 6002 Ålesund

Dersom det åpenbart har forekommet skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra bunadsbutikken.no sin side, i annonsering, på nettsidene. og/eller i butikken, kan bunadsbutikken.no endre, slette eller avvise ordre. Dette gjelder selv om kunde har mottatt ordrebekreftelse eller lignende. Retten til reklamasjon følger forøvrig av kjøpslovens bestemmelser.

Bunadspesbutikken.no forbeholder seg retten til å endre nærværende vilkår som følge av endringer i lovgivningen eller betingelser forøvrig.


Force majeur


Er bunadsbutikken.no forhindret pga, arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet som partene ikke kan rå over som: brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære inngrep, beslag, valuta restriksjoner, opprør og opptøyer, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er bunadsbutikken.no fritatt for alt annet ansvar enn i mottatte reklamasjonstilfeller før en slik situasjon oppstod.


Tvister og lovvalg


Tvister i anledning betingelsene og tilhørende bestemmelser, samt tvister som angår der i omtalte og der av følgende rettsforhold hører inn under de ordinære domstoler.


Informasjon og Kontakt utover dette


Skulle du ha spørsmål eller synspunkt du ønsker å formidle til bunadsbutikken.no, ta gjerne kontakt, enten på telefon, mail eller ved bruk av våre kontaktskjema på nettstedet.
 

Kontakt oss

Bunadspesialisten AS
Hovedkontor
Skateflukaia, 6002 Ålesund
Tlf: (+47)70132590

E-post: support@bunadsbutikken.no

Informasjon